Ingredientai:
Apelsinas – 1 vnt.;
Česnakas – 1 skiltelė;
Svogūnas – 1 vnt. (vidutinio dydžio);
Alyvuogių aliejus – 2 valgomasis šaukštas;
Druska, malti juodieji pipirai.
Gaminame. Vištienos sparneliai su apelsinu
Apelsiną gerai nuplauname su šepetėliu ir supjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką susmulkiname. Į dubenį dedame nuplautus ir nusausintus vištų sparnelius, apelsiną, svogūną ir česnaką, viską užpilame aliejumi, pagardiname druska, pipirais ir paliekame pasimarinuoti 1 valandą. Tada sparnelius dedame į kepimo maišą arba susukame į foliją ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 40-50 minučių. Vištų sparnelius dar išimame iš kepimo maišo ir paskrudiname. Skanaus!