Pyragas vos per 25 minutes. Neįtikėtinai skanus ir greitas arbatos receptas

Razinų pyragai yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Jie gali būti atidaryti ir uždaryti, su įvairiais užpildais.

Norėdami pagaminti razinų pyragą, turite minkyti tešlą, iškočioti ją į pyragą, sudėti ant kepimo skardos arba į formą, ant jos paskleisti garintų razinų įdarą ir uždaryti viršų antruoju tešlos sluoksniu. Tada jums reikia padaryti skyles, kad garai išeitų, ir nusiųskite pyragą į orkaitę.

Razinų pyragams gaminti naudojamos įvairios tešlos rūšys: mielės, pūkai, bandelės. Įdaras gali būti viena razina arba mišinys su kitais ingredientais: obuoliais, kriaušėmis, varške ir riešutais. Razinų pyrago receptas gali skirtis priklausomai nuo pageidavimų ir tradicijų.

Tačiau vienas dalykas lieka nepakitęs – tai skanus ir nuoširdus patiekalas, kuris gali būti puikus priedas prie arbatos vakarėlio.

Ingredientų:

  • kiaušinis – 3 vnt .;
  • cukrus – 200 g;
  • pienas 200 ml;
  • augalinis aliejus – 80 ml;
  • kepimo soda – 1 šaukštelis;
  • miltai – 450 g;
  • Riešutmedžio;
  • Razinų;
  • aguona.

Razinų pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, pasūdykite ir išplakite. Į kiaušinius supilkite pieną ir augalinį aliejų, sumaišykite ir įpilkite kepimo sodos.

Sumaišykite ingredientus ir supilkite miltus į kiaušinių mišinį. Minkykite tirštą tešlą, dalį jos supilkite į kepimo indą.

Tešlą paskleiskite ant paviršiaus, ant jos užpilkite smulkintų riešutų ir virtų razinų.

Razinų ir riešutų įdarą užpilkite antrąja tešlos dalimi, taip pat tolygiai paskirstykite ant paviršiaus.

Pyrago viršų apibarstykite aguonomis, kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Pyrago pasirengimą galite patikrinti mediniu iešmeliu. Jis turėtų išeiti iš pyrago sausas.

Įdomybės.lt