Omletas su pievagrybiais ir špinatais

Ingredientai:

Kiaušiniai – 6 vnt.;

Pienas – šlakelis;

Pievagrybiai – 4-5 vnt.;

Špinatai – ~150 g;

Druska, malti juodieji pipirai;

Sviestas kepimui.

Gaminame. Omletas su pievagrybiais ir špinatais

Kiaušinius mušame į dubenėlį, pilame šlakelį pieno, beriame prieskonius ir išplakame.

Pievagrybius supjaustome plonais griežinėliais arba kvadratėliais ir apkepiname keptuvėje ištirpintame svieste. Dedame nuplautus ir pasmulkintus špinatus ir kepame dar kelias minutes, kol špinatai sukris. Pilame kiaušinio plakinį, keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame ant silpnos ugnies, kol kiaušiniai iškeps. Kad omletas būtų skanus, svarbu jo neperkepti.  Skanaus!

Įdomybės.lt