Minutės skanumas iš kefyro. Paprastos purios bandelės: tingus receptas

Kefyras yra universalus produktas, kurį galima naudoti bandelėms gaminti. Tai suteikia tešlai ypatingą minkštumą ir lengvumą. Tokios tešlos pagrindu galite kepti pyragus su bet kokiu įdaru: uogų, vaisių, varškės, mėsos ar žuvies.

Be to, subtilūs ir kvapnūs kefyro bandelės su šokoladu, riešutais ar džiovintais vaisiais bus puikus gydymas svečiams arba naminis gydymas visai šeimai.

Blynai, blynai, sausainiai – viską galima virti ant tešlos, pridedant kefyro.

Keptuvėje kepkime lengvas purias bandeles su kefyru.

Ingredientų:

  • Kiaušiniai – 2 vnt .;
  • Kefyras – 250 ml;
  • Druska – 1/2 šaukštelio;
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Sūris – 100 g;
  • Dešra – 100 g;
  • Miltai – 450 g;
  • Kepimo milteliai – 10 g;
  • Petražolės – 10 g.

Kepimo bandelės su kefyru:

Supilkite kefyrą į dubenį su kiaušiniais, supilkite druską ir cukrų, sumaišykite. Sūrį ir dešrą sutarkuokite stambia tarka, petražoles susmulkinkite.

Į kiaušinių mišinį sudėkite dešrą, sūrį ir žoleles, išmaišykite. Į mišinį supilkite miltus ir kepimo miltelius, minkykite elastingą minkštą tešlą.

Palikite tešlą 10 minučių po celofanu, tada iškočiokite į pyragą, kurio skersmuo lygus keptuvei.

Tortiliją padalinkite į 8 trikampius, kiekvieną sudėkite į keptuvę su karštu augaliniu aliejumi.

Kepkite bandeles iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Jūs gaunate paprastas pūkuotas bandeles. Šis tingus receptas tinka žmonėms, kurie nemėgsta ilgai maišytis su tešla.

Įdomybės.lt