Makaronai “tagliatelle” su faršu

 

Ingredientai:

Svogūnas – 1 vnt., nedidelis;

Pomidorų padažas – 2-3 valgomieji šaukštai

Augalinis aliejus – 2 valgomieji šaukštai;

Sviestas –  nedidelis gabalėlis;

Druska, malti juodieji pipirai, bazilikas.

Gaminame. Makaronai “tagliatelle” su faršu

1. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šaukštą alyvuogių aliejaus ir įkaitusiuose riebaluose pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną. Kiek pakepinus svogūną į keptuvę dedame mėsos faršą ir kepame pamaišant, kol faršas iškeps. Paskaniname druska, prieskoniais, dedame pomidorų padažo ir gerai išmaišome.

2. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje su šaukštu aliejaus, nusunkiame ir dedame į keptuvę su keptu mėsos faršu. Dar truputėlį pakepiname ir dedame į lėkštes. Skanaus!

Įdomybės.lt