Makaronai su pievagrybiais

Ingredientai:

Pievagrybiai;

Makaronai;

Svogūnas;

Grietinė;

Šviežios petražolės;

Sviestas, augalinis aliejus;

Druska, česnakų milteliai, malti juodieji pipirai.

Gaminame. Makaronai su pievagrybiais

Makaronus išverdame taip, kaip nurodyta ant pakelio.

Pievagrybius nuplauname, supjaustome griežinėliais. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkintą svogūną. Į keptuvę dedame pievagrybius ir kartais pamaišant kepame apie 15-20 minučių. Paskaniname druska, pipirais, česnako milteliais. Prieš baigiant kepti dedame šaukštą grietinės.

Išvirusius makaronus dedame į kiaurasamtį, kad nusibėgtų vanduo, ir sukrečiame į keptuvę ant pievagrybių, išmaišome ir dar šiek tiek pakepiname. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių. Skanaus!

Įdomybės.lt