Pyragų genialumas slypi jų paprastume ir universalume. Pyragai gali būti saldūs ir pikantiški, atviri ir uždari, su įvairiais įdarais ir tešla. Jie gali būti pagaminti iš labiausiai prieinamų ingredientų ir tuo pačiu metu visada išlieka skanus ir patenkinamas patiekalas.
Pyragai yra namų jaukumo, šilumos ir priežiūros simbolis. Jie gali tapti bet kokio stalo puošmena ir džiuginti svečius savo skoniu ir aromatu. Dabar internete galite rasti daugybę skirtingų pyragų receptų. Tačiau pirmiausia verta išmokti kepti tingius pyragus keptuvėje.
Ingredientų:
- kefyras – 200 g;
- pienas – 100 g;
- cukrus – 1 šaukštelis;
- druska – 1 šaukštelis;
- kiaušinis – vnt .;
- kepimo milteliai – 1 šaukštelis;
- augalinis aliejus – 20 ml;
- miltai – 150 g;
- žalieji svogūnai – kekė;
- dešros – 150 g.
Tinginių pyragų gaminimas:
Supilkite pieną į dubenį su kefyru, įmuškite kiaušinį, įpilkite druskos ir cukraus. Į kefyrą supilkite augalinį aliejų, supilkite kepimo miltelius ir išmaišykite.
Į kefyrą dalimis supilkite miltus, minkykite tirštą tešlą. Supjaustykite žaliuosius svogūnus, supjaustykite dešrą į mažus kubelius ir pridėkite prie tešlos.
Tešlą su įdaru sudėkite į konditerinį maišelį. Šildykite augalinį aliejų keptuvėje, nusausinkite mažas tešlos dalis.
Kepkite pyragus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Rezultatas – greiti tingūs pyragai. Tai puikus receptas, jei nenorite maišyti su orkaite.