Braškinis „Margarita” kokteilis

Reikės:

Baltosios tekilos – 50 ml;

Apelsinų likerio – 20 ml;

Šviežių braškių – 3-4 vnt.;

Braškių sirupo (nebūtinai) – šlakelis;

Šviežių laimo sulčių – 20 ml;

Ledo kubeliai – ~ 150 g;

Vienos braškės arba laimo griežinėlio taurei papuošti.

Ruošiame. Braškinis „Margarita” kokteilis

Į kokteilinę taurę dedame kelis ledo kūbelius, kad ji atvėstų. Prieš pilant Margarita kokteilį ledukus išimame.

Į plaktuvą dedame ledo kubelius, 3 ar 4 braškes, pilame tekilą, apelsinų likerį, braškių sirupą (nebūtinai), šviežias laimo sultis ir gerai išplakame. Į atvėsintą kokteilinę taurę, supilame braškinį Margarita kokteilį. Puošiame braške.

Daugiau alkoholinių kokteilių rasite čia.

Įdomybės.lt