Reikės:
Baltosios tekilos – 50 ml;
Apelsinų likerio – 20 ml;
Šviežių braškių – 3-4 vnt.;
Braškių sirupo (nebūtinai) – šlakelis;
Šviežių laimo sulčių – 20 ml;
Ledo kubeliai – ~ 150 g;
Vienos braškės arba laimo griežinėlio taurei papuošti.
Ruošiame. Braškinis „Margarita” kokteilis
Į kokteilinę taurę dedame kelis ledo kūbelius, kad ji atvėstų. Prieš pilant Margarita kokteilį ledukus išimame.
Į plaktuvą dedame ledo kubelius, 3 ar 4 braškes, pilame tekilą, apelsinų likerį, braškių sirupą (nebūtinai), šviežias laimo sultis ir gerai išplakame. Į atvėsintą kokteilinę taurę, supilame braškinį Margarita kokteilį. Puošiame braške.
Daugiau alkoholinių kokteilių rasite čia.