Ingredientai:
2 bananai;
2 kiaušiniai;
50 ml pieno;
4-5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų;
Žiupsnelis druskos;
Arbatinis šaukštelis cukraus;
Augalinis aliejus blynų kepimui.
Gaminame. Blynai su bananais
Į dubenį mušame kiaušinius, išplakame. Beriame druską, cukrų, pilame pieną, išmaišome. Dalimis dedame kvietinius miltus ir užmaišome tirštoką blynų tešlą.
Bananus nulupame ir supjaustome maždaug 5 milimetrų griežinėliais.
Keptuvėje įkaitiname augalinį aliejų, bananų griežinėlius pasmeigiame šakute, pamirkome tešloje, dedame į keptuvę ir apkepame iš abiejų pusių. Gaunasi labai minkšti ir skanūs bananiniai blyneliai. Skanaus!