Aš kepu 5 minutes, kol virdulys verda. Greiti pyragaičiai: be nereikalingo šurmulio su tešla

Norėdami virti skanius pyragus, turite atsižvelgti į daugelį veiksnių, tokių kaip tešla ir įdaras.

Įsitikinkite, kad visi virimui reikalingi ingredientai yra po ranka. Vykdykite tešlos gaminimo ir įdaro instrukcijas. Jei naudojate mielių tešlą, leiskite jai pakilti šiltoje vietoje.

Naudokite šviežius ir aukštos kokybės ingredientus.

Šios bendrosios taisyklės padės jums virti skanius ir patrauklius pyragus. Tačiau svarbu nepamiršti, kad kiekvienas receptas gali turėti savo savybes ir niuansus, į kuriuos reikia atsižvelgti gaminant maistą.

Kepkime momentinius pyragus neminkydami tešlos, keptuvėje.

Ingredientų:

  • kiaušiniai – 6 vnt .;
  • žalias svogūnas – krūva;
  • druska – žiupsnelis;
  • majonezas – 1 valgomasis šaukštas;
  • pita duona – 2 lapai.

Kepimo pyragai:

Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus, supjaustykite virtus kiaušinius. Svogūną sumaišykite su kiaušiniu, pasūdykite ir pagardinkite majonezu.

Iš pita duonos iškirpkite apskritimus, kaip trafaretą naudokite plokščią plokštelę. Kiekvieną apvalų pyragą kelioms sekundėms panardinkite į vandenį.

Skleiskite įdarą ant šiek tiek drėgnų pyragų, užsandarinkite viduje.

Keptuvėje augaliniame aliejuje kepkite pyragus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Gaunami labai greiti pyragai. Jų paslaptis yra ta, kad jums nereikia minkyti tešlos.

Įdomybės.lt